Kleuters in het Wild

Kleuters in het Wild is voor kleuters met een begeleidende volwassene.

Kleuters zijn bij mij kinderen in groep 1 of 2 van de basisschool. Mocht je met twee kinderen willen komen, dan mogen kinderen van bijna 4 en kinderen die net in groep 3 zitten ook mee doen.

Mijn inspiratie haal ik uit de programma’s van de Bosjuf voor kleuters en programma’s van Peuters in het Wild die (aangepast) ook geschikt zijn voor kleuters.

Er is op dit moment geen aparte Kleuters in het Wild. In 2023 is er Peuters en Kleuters in het Wild op de eerste zaterdag van de maanden mei t/m november (m.u.v. augustus). In september is het onderdeel van Fête de la Nature. Kijk bij Peuters in het Wild of kijk voor kleuteractiviteiten bij de kinderexcursies.

Losse deelname is ook mogelijk. Kosten: €7,50 per kleuter/peuter per keer. Een strippenkaart voor 3 keer kost €20,00. Alle prijzen zijn inclusief groente/fruit en thee. Voor inwoners van Wageningen met een minimuminkomen is een bijdrage uit het Ik doe mee fonds mogelijk. Met een Wageningenpas krijg je 10 % korting.

Schermafbeelding 2017-03-30 om 14.40.33

De (groot)ouders blijven verantwoordelijk voor hun kind.

Er is plek voor minimaal 3 en maximaal 10 kinderen. Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form][contact-field label=”Naam (groot/gast) ouder” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Voornaam en leeftijd kleuter(s)” type=”text” required=”1″ /][contact-field label=”Data waarop je wilt komen” type=”textarea” required=”1″ /][contact-field label=”Telefoonnummer” type=”text” required=”1″ /][contact-field label=”Dieetwensen” type=”text” /][contact-field label=”Overige opmerkingen” type=”text” /][contact-field label=”Ik geef wel/niet toestemming voor het bewaren van mijn mailadres om mij op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten tot mijn kind geen kleuter meer is.” type=”text” required=”1″ /][contact-field label=”Ik geef wel/niet toestemming voor het anoniem gebruik van foto’s waar mijn kind of ik onherkenbaar opstaan (rug/zij-aanzicht zonder duidelijk gezicht of b.v. alleen hand) voor website, persberichten en Facebook” type=”text” required=”1″ /][/contact-form]