Algemene voorwaarden

De ouders/verzorgers van de jarigen (minstens een daarvan) gaan mee met het feestje en zorgen – tenzij anders is afgesproken – voor eten en drinken.

SPELONK Natuurbeleven let zorgvuldig op de veiligheid van de kinderen en geeft duidelijke instructies. SPELONK Natuurbeleven neemt geen aansprakelijkheid op zich voor ongelukken, tenzij grove nalatigheid ten laste kan worden gelegd. SPELONK Natuurbeleven neemt ook geen aansprakelijkheid op zich voor diefstal, vermissing of zoekraken van uw eigendommen.

Mocht het heel erg slecht weer zijn (ter beoordeling aan de klant), kunt u het feestje tot op de dag zelf kosteloos annuleren. Zelf zal ik het feestje annuleren of verzetten bij een zware stormwaarschuwing (code oranje of rood) of onweer. In de winter is veel regen ook slecht weer.

Indien de jarige ziek is of er andere onverwachte familie-omstandigheden zijn, kan het feestje tot op de dag zelf kosteloos worden geannuleerd, mits geprobeerd wordt een andere datum vast te stellen.

Mocht de feestjesgever ziek of door bijzondere omstandigheden verhinderd zijn, dan wordt het feestje geannuleerd of wordt geprobeerd het feestje te verplaatsen.

Komt u meer dan een kwartier te laat, dan kunt u geen aanspraak doen op het later eindigen van het feestje.

Alle feestjes worden gehouden op een locatie maximaal 1 uur fietsen van Wageningen. Andere locaties zijn mogelijk op maximaal 1 uur reistijd van Wageningen en tegen reiskostenvergoeding (€ 0,23/km)

Bescherm elkaar en kom niet naar het feestje als je besmettelijk ziek bent.

Voor Feestjes die via Natuur is een Feest geboekt zijn gelden de algemene voorwaarden van Natuur is een Feest.