Feestjes

Op deze pagina vind je beschrijvingen van feestjes die ik met veel plezier gegeven heb en graag voor je wil verzorgen. In overleg zijn ook andere feestjes mogelijk. Het gaat erom dat je een feestje hebt dat bij jou past.

SPELONK is aangesloten bij de pool van Natuur is een Feest. Voor feestjes die geboekt zijn via  Natuur is een Feest kan ik – bij ziekte – proberen vervanging te regelen. Ook zijn via Natuur is een Feest feestjes in andere delen van Nederland mogelijk.  logo-def klein

Voor alle feestjes geldt: we zijn buiten en kunnen vies worden. Trek oude, warme kleren en stevige schoenen aan. En vergeet je regenjas niet, dan blijft het in de meeste gevallen droog.

Voor grotere groepen is het – via Natuur is een Feest – mogelijk om samen met de begeleiders van de groep een feestje samen te stellen en dat feestje gezamenlijk uit te voeren.

Voor de prijzen hanteer ik – met uitzondering van de kabouterspeurtocht –  de standaard van Natuur is een Feest. Zie ”Tarieven”.

Met een Wageningenpas kun je 10% korting krijgen, wanneer je geen gebruik maakt van de bemiddeling en zekerheid van Natuur is een Feest.

Kabouterspeurtocht

Feestjes-kabouters

Dierenfeestje

Dia2

Wolvenfeestje

Feestjes-wolf

Eekhoornfeestje

Dia4

Heksenfeest of tovenaarsfeest

Dia5

Ronja de roversdochter feestje

Dia6

Oerfeestje

Dia7

Kunstfeestje

Dia8

Beestjes

Dia9

Natuurspelen

Dia10

Feestje in het donker

Feestjes

Escapewood             

Dia12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *